Möt familjen

Nordic International School är skolvalet för många familjer. Läs mer om några av dessa och vad som fått dem att både välja och stanna kvar hos oss på Nordic International School.

Familjen Holmgren

En perfekt matchning med Nordic International School Norrköping.

När Nordic International School Norrköping öppnade sina dörrar, såg familjen Holmgren en möjlighet för sina barn att få en utbildning som inte bara främjade akademisk framgång, utan även stärkte deras internationella bakgrund. Med två barn, Benjamin och Elinor, har familjen snabbt funnit att skolans unika miljö har överträffat deras förväntningar.

Omar Wehbehs

En framgångshistoria på Nordic International School Norrköping.

Omar Wehbeh började på Nordic International School Norrköping i årskurs 6 utan att känna någon. Trots detta gick det snabbt att lära känna nya vänner, och han hittade glädje i skolarbetet. Den internationella miljön på skolan gav honom möjligheter som han annars inte skulle ha fått, vilket gjorde att han kunde utvecklas både akademiskt och socialt.

Familjen Johansson

Valet av Nordic International School Norrköping blev ett lyckodrag.

När familjen Johansson stod inför valet av ny skola för deras dotter Julia, som skulle börja årskurs 5, föll valet på Nordic International School Norrköping. Detta beslut har visat sig vara ett lyckodrag och en källa till stolthet för både Julia och hennes föräldrar.